Σάββατο 21 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Το «μυστικό» του Μακ Μπέιν

Ταινίες, ταινίες, ταινίες, πολλές ταινίες για απόψε το βράδυ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για αριστουργήματα, αλλά για κινηματογραφικά έργα που βλέπονται ευχάριστα. Εμείς θα ρίξουμε, όπως πάντα άλλωστε, μια ματιά στο πρόγραμμα για να δούμε τι θα δούμε.

Από τη ΝΕΤ στις 22.00 θα προβληθεί σε Α` τηλεοπτική προβολή η ταινία του Πολ Σιντ «Το μυστικό μιας γυναίκας». Η γοητευτική Τζες Αουρσμιθ είναι χωρισμένη και ζει μια άνετη ζωή με τα δυο μεγάλα παιδιά της, την Μπεθ και τον Ντάνι. Οταν, ο τελευταίος σκοτώνεται, η μάνα νιώθει ότι καταρρέει, ότι η ζωή της έγινε συντρίμμια και ότι θέλει μια σανίδα σωτηρίας. Η επανεμφάνιση του πρώην άνδρα της δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αισθάνεται ότι εκείνος σιωπηρά την κατηγορεί και η μόνη της παρηγοριά, η σανίδα σωτηρίας, γίνεται ο καλύτερος φίλος του γιου της, που οδηγούσε τη στιγμή του δυστυχήματος. Είναι και οι δυο χτυπημένοι από την τραγωδία, τους χωρίζει μια τεράστια διαφορά ηλικίας και ο αντίκτυπος στην οικογένεια είναι μεγάλος. Τους περιβάλλει η αποδοκιμασία και η απόρριψη. Βρίσκουν καταφύγιο στην Ιταλία, όμως το μεγαλύτερο σοκ δεν τους έχει ακόμη βρει. Πρόκειται για μια δραματική ταινία που μας έρχεται από τη μακρινή Αυστραλία. Παίζουν οι: Σιόμπαν Ρέντμοντ, Πολ Μπετάνι.

Από την ΕΤ-3 στις 24.00 «Μακ Μπέιν» του Τζέιμς Γκλίνεκχαουζ. Βιετνάμ 1974, άνδρες του 143ου λόχου πέφτουν σε ενέδρα. Μέσα στη μάχη, ο Σάντος καταφέρνει να σώσει τον Μακ Μπέιν και οι δυο άνδρες σκίζουν ένα εκατονταδόλαρο στη μέση και παίρνει ο καθένας το μισό έτσι ώστε το κομμάτι του καθένα να συμπληρώνει το άλλο και να σταλεί σε περίπτωση που κάποιος από τους δυο θα έχει ανάγκη τον άλλο.

Κολομβία 1992. Η χώρα καταδυναστεύεται από τους νονούς της κοκαΐνης. Ο Σάντος είναι επικεφαλής των ανταρτών που οραματίζονται να δουν την πατρίδα τους ελεύθερη. Μια μέρα, συλλαμβάνεται και εκτελείται. Τότε η αδελφή του παίρνει το μισό χαρτονόμισμα, φεύγει για τις ΗΠΑ και βρίσκει τον Μακ Μπέιν. Οταν εκείνος μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να εκδικηθεί το φόνο του φίλου του. Παίζουν οι: Κρίστοφερ Γουέκεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ