Σάββατο 21 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Δίψα για πρόκριση

Ευρώπη... μέρος δεύτερο για τις δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Κιλκίς και Πανελλήνιος, με διαφορετικά κριτήρια, θα προσπαθήσουν για την πρόκριση εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη έχει πιο εύκολο έργο από τον ακριτικό σύλλογο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι με την Καντέτεν είχε επικρατήσει με 27-22 και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα του δώσει και το έτερο... μισό εισιτήριο της πρόκρισης (18.30).

Από την άλλη, το Κιλκίς ύστερα από την ήττα στην έδρα του από την τουρκική Μπεσίκτας (29-22), ατενίζει με λίγες ελπίδες την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Δ. Σκούφα θα στερηθεί από το σημερινό παιχνίδι (14.00) τις υπηρεσίες των τραυματιών Λιάτσου και Παπαδόπουλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζαμτζή.

  • Τέλος, σήμερα και αύριο διεξάγεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Σήμερα τα παιχνίδια έχουν ως εξής: (17.30) Αρχέλαος - Σχ. Ξυνή, (18.30) ΒΑΟ -Ιωνικός, (19.15) Βριλήσια - Αθηναϊκός, ενώ αύριο στις 15.30 ο Δούκας υποδέχεται το ΣΑΚΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ