Σάββατο 7 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Σύσκεψη για τις 17 του Μάρτη

Με την πεποίθηση ότι «ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος», η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) καλεί σε συγκέντρωση στις 17 του Μάρτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κάνιγγος, ενάντια στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τονίζει: «Δυναμώνουμε τους κοινούς αγώνες με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ, τους μικρομεσαίους αγρότες. Χτίζουμε τη συμμαχία μας ενάντια στα μονοπώλια και τους πολιτικούς τους εκφραστές».

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, όπως και άλλους Επαγγελματίες να παρευρεθούν σε σύσκεψη τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009 στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της (Πατούσα 3 - Πλ. Κάνιγγος 6ος όροφος), με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της συγκέντρωσης στις 17 του Μάρτη.

Η αγωνιστική στάση της ΟΒΣΑ, που συμμετέχει στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ - Αυτοκινητιστών, όχι μόνο είναι επιβεβλημένη, αλλά έρχεται και σε αντίθεση με την πρακτική των συμβιβασμένων ηγεσιών σε ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, που «αφήνουν στο απυρόβλητο την ασκούμενη πολιτική του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς, δημιουργούν ηττοπάθεια και μοιρολατρία στους μικρούς ΕΒΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ