Πέμπτη 12 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ σύμφωνα με τις διατάξεις του τρομονόμου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επέβαλε χτες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά στους Β. Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριζάι για την προηγούμενη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, στον Β. Παλαιοκώστα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 33 ετών και 22 μηνών και στον Α. Ριζάι, που βαρύνεται επιπλέον με δύο ανθρωποκτονίες επιβλήθηκε δις ισόβια κάθειρξη και ποινή κάθειρξης 34 ετών και 20 μηνών. Για τη μια ανθρωποκτονία καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός ο επιχειρηματίας Β. Στεφανάκος, με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Τέλος, σε φυλάκιση 2 ετών και 4 μηνών ο καθένας καταδικάστηκαν τρία άτομα για το καταφύγιο που είχαν προσφέρει στους δραπέτες αλλά άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι όπως και 4 ακόμα κατηγορούμενοι, οι οποίοι αθωώθηκαν.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» ανέλαβε χτες με προκήρυξη που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Το Ποντίκι», την ευθύνη για την έκρηξη που σημειώθηκε στις 9 Μάρτη σε υποκατάστημα της τράπεζας Citibank στη Ν. Ιωνία καθώς και για την απόπειρα πρόκλησης έκρηξης στις 18 Φλεβάρη σε κατάστημα της Citibank στην Κηφισιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ