Πέμπτη 19 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»
Την ερχόμενη βδομάδα υπογράφουν με MIG

Την ερχόμενη βδομάδα υπογράφονται οι συμβάσεις κυβέρνησης - MIG για την πλήρη παράδοση της δημόσιας περιουσίας του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΟΑ) στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑ) ενέκρινε χτες και την πώληση της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στη MIG και έτσι ολοκληρώνεται η πλήρης παράδοση του ομίλου ΟΑ στα κεφάλαια που εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Α. Βγενόπουλος, αντιπρόεδρος της MIG.

Με δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της ΔΕΑ ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για τη «μεγάλη διαρθρωτική παρέμβαση που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε, χάρη στην επιμονή της κυβέρνησης, η οποία αγνόησε τις πρόσκαιρες αντιδράσεις και το πολιτικό κόστος». Χαρακτήρισε την εκποίηση του ομίλου ΟΑ «επιτυχία όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά κυρίως για την Ελλάδα», επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική παραπλανητική προπαγάνδα περί δήθεν οφέλους της εθνικής οικονομίας και των Ελλήνων φορολογουμένων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Κ. Χατζηδάκης είπε ότι «την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφούν οι συμφωνίες ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και στη MIG και στη συνέχεια οι συμβάσεις θα οδεύσουν προς τη Βουλή για κύρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ