Σάββατο 21 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Αντεπίθεση για τη ζωή που μας αξίζει

Με πολύμορφες δραστηριότητες στα σχολεία και τις γειτονιές, οι μαθητές συντονίζονται και οργανώνουν τον αγώνα τους. Ηδη, πολλά σχολεία με αποφάσεις τους προσανατολίζονται σε νέα συνεδρίαση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας, αύριο Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα των Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), για να συζητήσουν τα επόμενα βήματά τους. Επόμενος σταθμός είναι η συμμετοχή στην απεργία στις 2 Απρίλη μαζί με τους εργαζόμενους γονείς τους.

Στη Λάρισα

Τετραήμερο πολύμορφων εκδηλώσεων ξεκινά σήμερα Σάββατο, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Λάρισας (ΣΑΣΛ), συνεχίζοντας έτσι τη δράση που ανέπτυξαν οι μαθητές το προηγούμενο διάστημα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο, συζήτηση με θέμα «Τι σχολείο θέλουμε» στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας στις 7.30 το απόγευμα με τη συμμετοχή μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Αύριο Κυριακή 22 Μάρτη τουρνουά μπάσκετ (3Χ3) από ομάδες μαθητών, στις 4 μ.μ. το μεσημέρι στο Πάρκο του Αγίου Αντωνίου. Τη Δευτέρα 23 Μάρτη, «Μέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό», με πρωτοβουλίες στα σχολεία. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 24 Μάρτη με συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, έκθεση φωτογραφίας και σκίτσου, με κεντρικό σύνθημα «Η οργή μας να γίνει αγώνας, δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους», στις 12 το μεσημέρι, μετά τις σχολικές γιορτές στην πλατεία Ταχυδρομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ