Τρίτη 24 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Πράξη πρώτη

Με στόχο το τέλος του δρόμου να καταλήγει στο Βερολίνο (έδρα του φετινού φάιναλ φορ) Παναθηναϊκός (ΟΑΚΑ 20.45 ΝΟΒΑ) και Ολυμπιακός (ΣΚΑΙ 21.45) αρχίζουν από σήμερα το...ταξίδι τους στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, με αντιπάλους την ιταλική Σιένα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι δύο ελληνικές ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα θα δώσουν τα δύο πρώτα παιχνίδια στις έδρες τους (το επόμενο την Πέμπτη) θα ακολουθήσει το τρίτο εκτός και εάν χρειαστεί τέταρτο επίσης εκτός, στην περίπτωση πέμπτου παιχνιδιού θα γίνει πάλι στην Ελλάδα.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Διαμαντίδη που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη γνώριμή τους από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου ιταλική ομάδα. Ο απολογισμός τότε ήταν από μια νίκη, ωστόσο η Σιένα είχε δυσκολέψει πολύ τον Παναθηναϊκό και αυτό επισήμανε στους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και τόνισε τη διαφορετική ψυχολογία που υπάρχει στα παιχνίδια πλέι οφ.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία όπως δηλώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης τη σέβεται αλλά δεν τη φοβάται. Σύμφωνα με τον Ελληνα τεχνικό, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ είναι τα κλειδιά της σημερινής αναμέτρησης και σε αυτό θα πρέπει να έχουν την προσοχή τους οι παίκτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ