Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συνάντηση Καραμανλή - Βγενόπουλου

Το θέμα της κρατικής στήριξης για τη λειτουργία της νέας «Ολυμπιακής», εκτιμάται ότι έθεσε στον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, ο Α. Βγενόπουλος της MIG, κατά τη χτεσινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη.

Κυβέρνηση και Βγενόπουλος ουσιαστικά κράτησαν μυστικό το περιεχόμενο της συνάντησης, η οποία διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα. Με ...εναρμονισμένες δηλώσεις τόσο ο υπουργός όσο και ο Α. Βγενόπουλος ισχυρίστηκαν ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οικονομική κρίση, στις αερομεταφορές, στον τουρισμό, στην οικονομία και θέματα που «αγγίζουν» την «Ολυμπιακή». Ο Κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε την παράδοση του ομίλου της «Ολυμπιακής» στη MIG «ένα βήμα μπροστά» και προανήγγειλε «τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών».

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ε. Αντώναρος, που ρωτήθηκε από το συντάκτη του «Ρ» για το περιεχόμενο της συνάντησης, αντί ουσιαστικής απάντησης, προτίμησε να επαναλάβει την κυβερνητική και ανυπόστατη προπαγάνδα για τα δήθεν οφέλη των Ελλήνων πολιτών και της χώρας από την αποκρατικοποίηση της «Ολυμπιακής».

Στο μεταξύ, η MIG προχωρά στις ατομικές συνεντεύξεις, παρουσία ψυχολόγων, για την πρόσληψη προσωπικού στη νέα εταιρεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ