Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Κάνουμε την οργή μας αγώνα!
  • Πολύμορφες δραστηριότητες του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Πειραιά σήμερα και αύριο
  • Φεστιβάλ διοργάνωσε στη Λάρισα το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της πόλης

Στην εξέδρα τα μαθητικά συγκροτήματα δίνουν το σύνθημα: «Δεν πληρώνουμε την κρίση τους». Η προκήρυξη του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Λάρισας (ΣΑΣΛ) μοιράζεται από σχολείο σε σχολείο: «Nα ισχυροποιήσουμε το ΣΑΣΛ για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, συνεχίζουμε με επόμενο σταθμό την απεργία στις 2 Απρίλη!». Η σημαία της ΕΕ παίρνει φωτιά, τα μικρόφωνα δε σταματούν στιγμή: «Αυτοί είναι που μας επιβάλλουν τους τρομονόμους, τις απολύσεις, το σχολείο επιχείρηση, τα μέτρα ενάντια σε εμάς και τους γονείς μας».

Χιλιάδες μαθητές, σχεδόν απ' όλα τα σχολεία της Λάρισας, κατέκλυσαν την περασμένη Τρίτη την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου ολοκληρώνονται οι τετραήμερες εκδηλώσεις του Συντονιστικού. Στο βήμα εκπρόσωπος του ΣΑΣΛ υπογραμμίζει: «μας λένε να σκύψουμε το κεφάλι για να ξεπεράσουμε την κρίση που αυτοί δημιούργησαν. Ούτε ευρώ από την τσέπη των γονιών μας για την κρίση. Την κρίση να πληρώσουν οι λεφτάδες»... Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν: ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, ΕΣΥΝ, ΕΕΔΥΕ, Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Συνδικάτο Οικοδόμων Λάρισας, ΟΓΕ, Ενωση Γονέων Λάρισας, Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Λάρισας.

  • Διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 σήμερα και αύριο καθώς και συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Κοραή διοργανώνει το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πειραιά. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στις πολύμορφες δραστηριότητες που έχει αποφασίσει το ΣΑΣ Πειραιά, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και όλων των ευρωλάγνων κομμάτων που παίρνει πίσω τα κατακτημένα εργασιακά δικαιώματα των γονιών τους, μειώνει τη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την Παιδεία, απολύει και καταστέλλει αυτούς που διεκδικούν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ