Σάββατο 11 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Νέα προεκλογική μπόχα

Για μια ακόμα φορά θέλουν να οδηγήσουν το λαό στις εκλογές απαυδισμένο και ζαλισμένο από τα παραισθησιογόνα της μπόχας, πάνω στην οποία ρίχνουν και τα «πατσουλιά» της δημαγωγίας.

*

Τα κόμματά τους είναι πρώτα στις «μίζες», κι αυτοί πρώτοι στην υποκρισία!

Πρόκειται για τα κόμματα που η «Ζήμενς» λέει ότι τα «λάδωνε». Αυτά τα κόμματα είναι που οι «στρατηγοί» τους τα «πιάνανε». Είναι τα κόμματα που στο εσωτερικό τους ενδημούν οι «Ρόκοι» και τα «αδέλφια» του. Είναι τα κόμματα που δεν μπορούν να εγγυηθούν για τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν. Που τα παιδιά του κομματικού τους σωλήνα, τα «δικά τους παιδιά», ισχυρίζονται ότι «λαδώνουν» τους υπουργούς, τους γραμματείς και τους φαρισαίους τους. Που σπρώχνονται ποιο θα πρωτοεξυπηρετήσει το Βατοπέδι. Που εναλλάσσονται στο ρόλο του κυβερνήτη για να εκδίδουν με το ένα χέρι τα χαρτιά επιστράτευσης των ναυτεργατών και με το άλλο να μοιράζουν τα εκατομμύρια των επιδοτήσεων στους εφοπλιστές.

*

Ενας κανονικός άνθρωπος θα αποφάσιζε να χαθεί από προσώπου Γης. Θα παρακαλούσε να ανοίξει η πέτρα και να τον καταπιεί. Θα έψαχνε το πιο βαθύ λαγούμι για να κρυφτεί μέσα.

Αλλά, εδώ έχουμε την ακριβώς αντίθετη τακτική: Αντί να εξαφανιστούν να μην τους βλέπει ανθρώπου μάτι, αυτοί, κάθε φορά που οι πομπές τους ξεχειλίζουν, ψάχνουν μικρόφωνο και τηλεοπτικό στασίδι για να κάνουν κηρύγματα περί «πολιτικής ηθικής»!

Ολοι αυτοί οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του λαού, λες και η υπόθεση της διαπλοκής αφορά κάποιον άλλον, ωσάν η βρωμιά να μην έχει καμία σχέση με τα «στρατηγεία» τους, με τα υπουργεία τους, με τα κομματικά ταμεία τους, εντέλει με το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που υπηρετούν, «διαπληκτίζονται» αν είναι η «γαλάζια» ή η «πράσινη» εκδοχή της φαυλότητας που εγγυάται καλύτερα τη ...«διαφάνεια» και την ...«κάθαρση»!

*

Ο λαός μπορεί και πρέπει να τους στείλει το δικό του διάφανο και καθαρό μήνυμα: Μαυρίστε τους! Καταψηφίστε τους! Ανατρέψτε τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ