Πέμπτη 16 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΟΚ
Συντάσσεται με τη «γραμμή» Προβόπουλου

Αποφεύγοντας να θίξουν έστω και στο ελάχιστο τις αντιλαϊκές και αντεργατικές προτάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκαν την έκθεση Προβόπουλου ως «επιβεβαίωση» των προβλέψεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δίνοντας ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή τους για την παραπέρα ενίσχυση των μεγαλοεπιχειρηματιών και της «αγοράς»!

Η έκθεση Προβόπουλου «επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που είχαμε κάνει ήδη από τις αρχές του χρόνου», δήλωσε η υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Λ. Κατσέλη. Η ίδια, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τις συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά ζητώντας τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς να τους εφαρμόσει μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη κυβέρνηση, που θα έχει τη βούληση να στηρίξει την πραγματική οικονομία, να διοχετεύσει την απαραίτητη ρευστότητα στην αγορά, να προωθήσει τις επενδύσεις, να στηρίξει την αγοραστική δύναμη των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων και να εξαλείψει την κακοδιαχείριση και τη φοροδιαφυγή».

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι πρέπει να «υπάρξει περιστολή δαπανών, να κοπούν οι πραγματικές σπατάλες στο δημόσιο», ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ σε κοινή γραμμή με την κυβέρνηση ζητάει νέες περικοπές των κοινωνικών δαπανών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ