Παρασκευή 17 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Ταξικά και μαζικά στις εκλογές

Ξεκινούν στις 24 Απρίλη και ολοκληρώνονται στις 3 Μάη οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Από τον αγώνα των εμποροϋπαλλήλων και των άλλων ταξικών δυνάμεων για την ανάκληση της απόλυσης στα «Τζάμπο»
Από τον αγώνα των εμποροϋπαλλήλων και των άλλων ταξικών δυνάμεων για την ανάκληση της απόλυσης στα «Τζάμπο»
Κρίσιμη μάχη για όλους τους εργαζόμενους στο Εμπόριο, που καθιστά επιτακτική, μαζική και αποφασιστική τη συμμετοχή τους, αποτελούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, που ξεκινούν στις 24 Απρίλη και ολοκληρώνονται στις 3 Μάη.

«Ψηφίζουμε μαζικά στο ταξικό μας σωματείο, καταδικάζουμε με την ψήφο μας τη μεγαλοεργοδοσία, δυναμώνουμε την εμπειρία, τη γνώση, τη συνέπεια, τη μαχητικότητα του σωματείου μας», τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, καλώντας κάθε εμποροϋπάλληλο να κάνει δική του υπόθεση την επιτυχία των εκλογών. Η μαζική προσέλευση στις κάλπες με στόχο την ενίσχυση των ταξικών χαρακτηριστικών του σωματείου είναι η καλύτερη απάντηση και απέναντι στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις που κινούνται στη λογική της «ανταγωνιστικότητας», υπονομεύοντας τις ανάγκες των εργαζομένων.

«Με την ψήφο μας οφείλουμε να ενισχύσουμε το σωματείο που έδωσε μάχες και θα εξακολουθήσει να δίνει, ενάντια στις απολύσεις, στην καταστρατήγηση των ΣΣΕ, στην τρομοκρατία στους χώρους εργασίας, στη μεθόδευση των κυβερνήσεων και των εργοδοτών για κατάργηση της Κυριακής αργίας, στην απελευθέρωση του ωραρίου, στην απελευθερωμένη εργασιακή σχέση», υπογραμμίζει το σωματείο.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν με την αστυνομική τους ταυτότητα και το βιβλιάριο ασθενείας, στα γραφεία του σωματείου (πλ. Μητροπόλεως 10), καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., εκτός Κυριακής 26/4 και 3/5 που οι εκλογές θα γίνουν 10 π.μ. - 7 μ.μ. Επίσης, οι εμποροϋπάλληλοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία των παραρτημάτων του σωματείου:

  • Στην Καλλιθέα (Θησέως 156, 1ος όροφος): 25/4 από 10 π.μ. έως 8 μ.μ. και 26/4 από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.
  • Στην Αθήνα (Σωκράτους 51, 5ος όροφος): 26/4 10 π.μ. - 6 μ.μ.
  • Στη Ν. Ιωνία (Αγ. Γεωργίου 41, 1ος όροφος): 27/4 9 π.μ. - 9 μ.μ.
  • Στο σωματείο εργαζομένων στα ΜΑΚΡΟ (Κηφισού και Π. Ράλλη - Ρέντη): 28/4, 9 π.μ. - 6 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ