Τετάρτη 29 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Περιοδείες ενημέρωσης στους δήμους

Αμεση απάντηση στις μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας, μέσα από την πλατιά συζήτηση των εξελίξεων με τους εργαζόμενους

Δίνοντας άμεση απάντηση στους αποκλεισμούς και τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας στην ΠΟΕ ΟΤΑ, το ΠΑΜΕ συζητάει πλατιά με τους εργαζόμενους τις εξελίξεις που προέκυψαν από το συνέδριο με περιοδείες στους δήμους όλης της χώρας. Στο Λεκανοπέδιο έχουν προγραμματιστεί για σήμερα περιοδείες στους παρακάτω δήμους: Ταύρου, Γλυφάδας, Αγ. Αναργύρων, Καλλιθέας, Ελληνικού, Ηλιούπολης, Ιλιου, Αθήνας (Καθαριότητα - Τμήμα Αλλοδαπών), Πετρούπολης, Αμαρουσίου και Κηφισιάς.

Οι περιοδείες των ταξικών δυνάμεων ξεκίνησαν από χτες, με πρώτους τους δήμους του Πειραιά, του Κορυδαλλού και του Περάματος, όπου εξόρμησαν οι ταξικές δυνάμεις και συζήτησαν με τους εργαζόμενους. Στο Πέραμα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Δεληγιάννη, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Αμμοβολιστών Καθαριστών, μαζί με τον Γιάννη Πατσιλινάκο, πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της αγωνιστικής δημοτικής Κίνησης «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη», περιόδευσαν στους εργαζόμενους του εργατοτεχνικού προσωπικού του δήμου, στους εργαζόμενους του Πράσινου και στους υπαλλήλους.

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ως επιτακτική η ανάγκη οι εργαζόμενοι να πετάξουν από το σβέρκο τους τις υποταγμένες στη στρατηγική του κεφαλαίου πλειοψηφίες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Εθεσαν τους εργαζόμενους απέναντι στις ευθύνες τους, καλώντας σε συστράτευση με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κατακτήσεών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ