Τετάρτη 29 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
1η Μάη 2009
Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις

Την ανάγκη για ανασύνταξη του εργατικού κινήματος συζητούν με χιλιάδες εργάτες και εργάτριες τα ταξικά Συνδικάτα

Χιλιάδες εργάτες, Ελληνες και μετανάστες, έρχονται αυτές τις μέρες σε επαφή με το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για ξεσηκωμό την 1η του Μάη
Χιλιάδες εργάτες, Ελληνες και μετανάστες, έρχονται αυτές τις μέρες σε επαφή με το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για ξεσηκωμό την 1η του Μάη
Συνεχίζονται και κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις των ταξικών συνδικάτων και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος για την ανάδειξη του πραγματικού περιεχομένου της Πρωτομαγιάς, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την αντεπίθεση της εργατικής τάξης. Στην Αθήνα θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Τετάρτη 29/4

-- Η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στις 7 μ.μ., στο θέατρο «ΓΚΛΟΡΙΑ» (Ιπποκράτους 7), με επίκεντρο τη θυσία των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πρωτοπόροι εργάτες του κλάδου.

-- Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Νομού Αττικής μαζί με το σωματείο εργαζομένων στο ΝΟΒΟΤΕΛ στις 12.15-12.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο.

-- Το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Αντίστοιχες παρεμβάσεις διοργανώνει το Σωματείο και σε χώρους δουλειάς, όπως στη ΜΟΥΛΤΙ, στη ΜΕΛΛΟΝ και την Τράπεζα Πειραιώς.

-- Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων στη ΦΑΓΕ, στην πλατεία Μεταμόρφωσης, στις 6.30 μ.μ.

-- Το Συνδικάτο Μετάλλου, στην πλατεία Πέτρουλα (Λένορμαν), στις 7 μ.μ., μαζί με μαζικούς φορείς της περιοχής.

-- Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

  • Αύριο Πέμπτη 30/4

-- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας μαζί με το παράρτημα της Παλλήνης, στο εργοτάξιο του Ερασίνειου Νοσηλευτικού Κέντρου, όπου οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, 1.30 μ.μ.-2.30 μ.μ.

-- Η Γραμματεία Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου του ΠΑΜΕ, στην κεντρική πλατεία Μενιδίου (Αγ. Βλάση), στις 7 μ.μ.

-- Το Συντονιστικό Φορέων στο Δήμο Ιλίου, στην κεντρική πλατεία, στις 7 μ.μ.

-- Συνδικάτα και μαζικοί φορείς του Ταύρου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αττάλειας.

-- Το Συνδικάτο Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αθήνας μαζί με την Ενωση Εργαζομένων Μεταναστών Μπανγκλαντές, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία στο σταθμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια.

Εκδηλώσεις προετοιμάζει επίσης το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αθήνας, σε χώρους όπως το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ