Τετάρτη 6 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ισχυρό μήνυμα ταξικής αντεπίθεσης

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης μπροστά στις αυριανές εκλογές των ΕΛΜΕ

Να προσέλθουν μαζικά στις απολογιστικές συνελεύσεις και να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια συνεργασίας και συσπείρωσης του ΠΑΜΕ στις εκλογές για το συνέδριο της ΟΛΜΕ καλεί το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών τους καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη. Εκλογές και συνελεύσεις στην πόλη γίνονται αύριο Πέμπτη:

  • Α ΕΛΜΕ-Θ: Στο 2ο Λύκειο - 2ο Γυμνάσιο, οδός Ικτίνου, απολογιστική συνέλευση στις 11 π.μ., και εκλογές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.
  • Β ΕΛΜΕ-Θ: Στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς, οδός Ανδριανουπόλεως, απολογιστική συνέλευση στις 10 π.μ., και εκλογές από τις 3.30 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ.
  • Γ ΕΛΜΕ-Θ: Στο 23ο Γυμνάσιο, οδός Κασσάνδρου, απολογιστική συνέλευση στις 10:30 π.μ., και εκλογές από τις 2.30 το μεσημέρι έως τις 7.30 το απόγευμα.
  • Δ ΕΛΜΕ-Θ: Στο 20ό Λύκειο (συγκρότημα Κλεάνθους), οδός Κλεάνθους (Τούμπα), απολογιστική συνέλευση στις 10 π.μ., και εκλογές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.
  • Ε ΕΛΜΕ-Θ: Στο 1ο Λύκειο Σταυρούπολης, απολογιστική συνέλευση στις 10 π.μ., και εκλογές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.

Μπροστά στην όξυνση των προβλημάτων της Παιδείας σε συνθήκες οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού, με τις ανατροπές των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών και το ολοένα και πιο αντιδραστικό περιεχόμενο της εκπαίδευσης των μαθητών, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν τους εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη να ενισχύσουν και με την ψήφο τους τον αγώνα για την Παιδεία των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Να στείλουν ισχυρό μήνυμα ταξικής αντεπίθεσης στις πολιτικές του ευρωμονόδρομου που ρίχνουν τα βάρη της κρίσης στον εργαζόμενο λαό, αλλά και στους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους στα σχολεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ