Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Σε κρίσιμη καμπή

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνουν πλέον οι αγώνες των πλέι οφ για την έξοδο μέσω της δεύτερης θέσης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά τα δυο σημερινά ματς:

Στο «Αλκαζάρ» η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον ως τώρα πρωτοπόρο του μίνι τουρνουά Παναθηναϊκό (17.00, ΑΛΦΑ). Η ομάδα της Θεσσαλίας είναι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζητάει κάτι καλό στο τέλος της σεζόν: «Μπορεί να έχουμε εξασφαλίσει την έξοδό μας στο ΟΥΕΦΑ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα έχουμε το μυαλό μας στις... διακοπές. Παίζουμε για την ιστορία της Λάρισας και πρέπει να διεκδικούμε πάντα τη νίκη».

Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς των «πρασίνων» Χεν Τεν Κάτε υποστηρίζει: «Η νίκη για μας είναι μονόδρομος, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή που θα μας βγάλει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας κρύβει παγίδες παρότι η Λάρισα είναι αδιάφορη. Με πίστη και επιμονή πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ-1)

Οριακό ματς, κυρίως για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός ηγέτης της Ενωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, είπε: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη ώστε να είμαστε στο στόχο μας. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε αυτό που θέλουμε». Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος δηλώνει: «Πρέπει να πάμε για τη νίκη, όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Πάμε με πλάνο και νομίζω ότι οι παίκτες μου μπορούν να πάρουν το τρίποντο».

Η βαθμολογία: ΠΑΟ 9, ΑΕΚ 8, ΠΑΟΚ 6, Λάρισα 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ