Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Ολα από την αρχή...

Ολα ξαναρχίζουν από το μηδέν... Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει ενόψει της σειράς των φετινών τελικών στην Α1 που αρχίζουν αύριο, αφού τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού Παναγιώτης Γιαννάκης όσο και ο ομόλογός του του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμφώνησαν χτες στην κοινή συνέντευξη Τύπου για το μοιρασμένο των πιθανοτήτων. Και οι δυο παράλληλα ευχήθηκαν η σειρά των αγώνων που θα κρίνουν τον πρωταθλητή να κυλήσει σε αθλητικά πλαίσια και να μη διεξαχθούν έκτροπα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χαρακτήρισε σημαντική ευκαιρία τη φετινή προκειμένου η ομάδα του να επανέλθει στα πρωτεία και ευχήθηκε η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ και μέσω αυτού να έρθει το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να ξεχάσει τι έχει κάνει μέχρι τώρα (βλ. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας) και να βγάλει όλη την δίψα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  • Mε στόχο την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα Αρης και Μαρούσι αρχίζουν σήμερα τη δική τους μάχη στο μικρό τελικό του φετινού πρωταθλήματος με το παχνίδι στο «Αλεξάνδρειο» (17.00 ΑΝΤΙ). Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στους Θεσσαλονικείς ενώ ο νικητής της σειράς αναδεικνύεται στις 3 νίκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ