Κυριακή 26 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα, το πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά που πραγματοποιείται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Στις δραστηριότητες με το ψυχαγωγικό - και όχι μόνο - ενδιαφέρον, μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 έως 15 χρόνων. Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα 27, έως και Παρασκευή 31 Ιουλίου (12.00-14.30) «Club Ρομποτικής» για παιδιά 10 έως 15 ετών (με προεγγραφή). Τα «ανήσυχα» πνεύματα, με τη βοήθεια του Γιώργου Μπίκα, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της ρομποτικής. Θα κατασκευάσουν τα ρομπότ και θα τα προγραμματίσουν με υπολογιστές, ώστε να εκτελούν τις εντολές τους!

«Find the Answer and Win», στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί «εξερευνητές» ψάχνουν σε πηγές, ώστε να απαντήσουν σε ερωτήσεις διαφόρων θεμάτων, κερδίζοντας λογοτεχνικά βιβλία.

Τρίτη 28 Ιουλίου (11.00-13.00) «Ο αγώνας των κάστρων»! Με την Θεατρο-παιδαγωγική Ομάδα «Σαλτιμπάγκοι». Αγόρια και κορίτσια μέσα από περιπέτειες και δοκιμασίες καλούνται να επιστρατεύσουν όλες τους τις δυνάμεις για να ανασυγκροτήσουν τα κατεστραμμένα τους κάστρα. Θεατροκινητικά και εικαστικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τον παραμυθένιο κόσμο των κάστρων και των ιπποτών. Για παιδιά από 8-11 ετών (με προεγγραφή). Εργαστήρι Ρομποτικής, για παιδιά από 7-9 ετών (μία συνάντηση με προεγγραφή).

Πέμπτη 30 Ιουλίου (11.00-13.00) «Κοκτέιλ πάρτι»! Μεγάλες γευστικές απολαύσεις από μικρούς σεφ! Τα παιδιά γίνονται ευφάνταστοι σεφ και διασκεδάζουν, φτιάχνοντας δροσιστικά, πολύχρωμα κοκτέιλ φρούτων και πρωτότυπα καλοκαιρινά σνακ με εικαστική διάθεση. Με την Ομάδα «Σαλτιμπάγκοι», για παιδιά δημοτικού με προεγγραφή. «Ψηφιακές δημιουργίες» (10.30-11.30). Τα παιδιά παίζουν και δημιουργούν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για παιδιά 6-9 ετών (με προεγγραφή, μία συνάντηση).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ