Σάββατο 4 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004
Παρέλαση επιχειρηματιών

Συνεχίζεται η «παρέλαση» των επιχειρηματιών στην «Αθήνα 2004», για να γνωρίσουν από κοντά το «προϊόν» για το οποίο θα επενδύσουν ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την επίσκεψη Αμερικανών την περασμένη Πέμπτη, μεθαύριο Δευτέρα σειρά παίρνουν 21 Ούγγροι επιχειρηματίες. Την ενημέρωση των επιχειρηματιών που θα επισκεφτούν την έδρα της «Αθήνα 2004». θα αναλάβουν ο εντεταλμένος σύμβουλος Μ. Σίμιτσεκ και στελέχη της «Αθήνα 2004», που θα ενημερώσουν τους επιχειρηματίες για τα Ολυμπιακά έργα, τις μεταφορές και το μάρκετινγκ.

Στο μεταξύ, προεπιλέχθηκαν οι χορηγοί της «Αθήνα 2004» για την κατηγορία των τραπεζών. Υποψήφιοι, από τους οποίους θα επιλεγεί ένας εθνικός χορηγός, είναι οι: «Alpha Bank Α.Ε.», «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», «Εμπορική Τράπεζα Α.Ε.», «EFG Eurobank Ergasias A.E.» και «Τράπεζα Κύπρου A.E.». Οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους θα γίνουν την Τρίτη 7 Νοέμβρη 2000 και θα ολοκληρωθούν το Γενάρη του 2001.

  • Ημερίδα, με θέμα «Ολυμπιακή Εκπαίδευση», διοργανώνει σήμερα στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004». Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Ενωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ