Παρασκευή 24 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δυο χρόνια στον Βαβζίνιακ

Με διετή αποκλεισμό τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Ο Πολωνός (πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού) κλήθηκε σε απολογία, επειδή βρέθηκε «θετικό» δείγμα του στις αναμετρήσεις με Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης. Να θυμίσουμε ότι για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας στον αγώνα με την Ξάνθη είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με αποκλεισμό ενός έτους. Η «πράσινη» ΠΑΕ απαλλάχθηκε.

  • Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Χουάν Κάρλος Μπλένχιο, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «κυανόλευκοι» στην ιστοσελίδα τους. Ο Αργεντινός αμυντικός, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, μετέβη στα γραφεία της περιστεριώτικης ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ στο δανεισμό του απ' την Τίγκρες συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.
  • Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του ΟΦΗ από χτες είναι πλέον γεγονός. Οπως αναμενόταν, χτες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ στον Γιάννη Κουράκη. Ετσι πλέον ο μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς που αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια συγκέντρωσε τα πυρά των σκληροπυρηνικών οπαδών των «ασπρόμαυρων» αποτελεί και επισήμως παρελθόν από την κρητική ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ