Παρασκευή 24 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Με στόχο την τετράδα

Mε στόχο μια θέση στην τετράδα, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο βάθρο του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Ρόδο, η Εθνική νέων αντιμετωπίζει σήμερα την Κροατία (19.00, ΕΤ1) στα προημιτελικά. Η παρουσία της ομάδας στον Α' γύρο, όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με νίκη κόντρα στη Λετονία, κρίνεται ικανοποιητική, κάτι που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για τους πιτσιρικάδες του Κώστα Μίσσα. Ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός δηλώνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ενώ εμφανίζεται και αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Οι ομάδες που έχουν περάσει στην οχτάδα είναι πλήρεις και πολύ καλές. Από εκεί και πέρα θα μετρήσει ποιος το θέλει πιο πολύ, ποιος θα δώσει μάχη και θα είναι πιο συγκεντρωμένος στην τακτική. Εχουμε κάνει βήματα προόδου στον τομέα αυτόν, γιατί χρησιμοποιήσαμε τα παιχνίδια και ως προπόνηση για να έχουμε εξέλιξη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε οτιδήποτε κι αν συμβεί. Αυτό που μένει είναι να τα εφαρμόζουμε και σωστά στο παρκέ», δήλωσε ο Κώστας Μίσσας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών προημιτελικών είναι: Ισπανία - Τουρκία 14.30, Γαλλία - Μαυροβούνιο 16.45, Κροατία - Ελλάδα 19.00, Λιθουανία - Ιταλία 21.15. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ισπανία - Τουρκία.

  • Μετά την απόκτηση του Νίκου Χατζηβρέττα η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωσε χτες και τη συνεργασία με τον Δήμο Ντικούδη για τα επόμενα δύο χρόνια.
  • Στη μία αγωνιστική μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού για τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο εντός έδρας παιχνίδι (21 Μάη 2009) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ