Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ
Σοβαρή η κατάσταση των δύο παιδιών

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούσαν να νοσηλεύονται και χτες στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου δύο από τους ανήλικους προσκόπους, που τραυματίστηκαν μαζί με εννέα ακόμη προσκόπους και δύο συνοδούς στον Κουτσουρά του Δήμου Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας, όταν έπεσε πάνω τους ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς περίμεναν σε στάση λεωφορείου.

Βελτιωμένη είναι η εικόνα του τρίτου παιδιού, ενός αγοριού 11 ετών, το οποίο βγήκε χτες από τη Μονάδα παίδων και έχει μεταφερθεί στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Καλύτερα στην υγεία τους είναι και τα υπόλοιπα παιδιά που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, η πορεία της υγείας των τραυματιών εξελίσσεται ομαλά και επικρατεί αισιοδοξία για την πλήρη ανάρρωση και αποκατάστασή τους.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να προσπεράσει μια μοτοσικλέτα και έπεσε πάνω στα παιδιά. Ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και μέχρι να συμπληρωθεί η σχετική δικογραφία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ