Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Λαϊκή κινητοποίηση τη Δευτέρα στην Καισαριανή

Στις 7 μ.μ. η κεντρική συγκέντρωση ενάντια στον αντικομμουνισμό με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από την πορεία που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή στην Καστοριά οι Οργανώσεις ου Κόμματος στη Μακεδονία, μετά την εκδήλωση στο Γράμμο
Από την πορεία που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή στην Καστοριά οι Οργανώσεις ου Κόμματος στη Μακεδονία, μετά την εκδήλωση στο Γράμμο
Σε πανστρατιά λαϊκής κινητοποίησης καλεί η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ στην κεντρική εκδήλωση ενάντια στον αντικομμουνισμό που προγραμματίζεται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και στην πορεία προς τα γραφεία της ΕΕ. Στην εκδήλωση θα υπάρχει καλλιτεχνικό αφιέρωμα με τη συμμετοχή του Κώστα Καζάκου.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για την οργάνωση της αντίστασης του λαού στην επιχείρηση συκοφάντησης του σοσιαλισμού και εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό - ναζισμό, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι εξής εκδηλώσεις - παρεμβάσεις:

  • Σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου στη Δράμα, στις 10 π.μ. συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία προς το μνημείο πεσόντων του ΔΣΕ.
  • Το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 6.30 μ.μ., στο 1ο χιλιόμετρο Διδυμότειχου, προς το Ελληνοχώρι, η Αχτιδική Επιτροπή Βορείου Εβρου του ΚΚΕ, γιορτάζει το κορυφαίο γεγονός των 65 χρόνων της απελευθέρωσης του Διδυμότειχου από το 81ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ, στις 29 Αυγούστου του 1944. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο όπου οι κατακτητές φασίστες εκτελούσαν τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές της λευτεριάς.
  • Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Λαύριο, στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση - συναυλία στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ