Σάββατο 29 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι διαδηλώσεις τους μάραναν

Την εφαρμογή μέτρων ώστε να μη γίνεται ...«κατάχρηση» του κατά τα άλλα ...«συνταγματικού δικαιώματος» των διαδηλώσεων, ζήτησε η, γνωστή για τις αντιδραστικές απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει απέναντι στις κινητοποιήσεις, πλειοψηφία της διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) από τον πρωθυπουργό στη χτεσινή της συνάντηση μαζί του ενόψει της ΔΕΘ.

Το χτύπημα των διαδηλώσεων περιλαμβάνεται στα ζητήματα που επέλεξε να θέσει η πλειοψηφία ως πρωταρχικά για την επίλυση των προβλημάτων των εμπόρων, των μικρών και αυτοαπασχολούμενων, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί η ΕΣΕΕ.

Μόνο που τα οξυμένα προβλήματα και αδιέξοδα που ταλανίζουν χιλιάδες εμπόρους δεν προέρχονται από τις λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά από τις ασκούμενες πολιτικές. Και η επιμονή της πλειοψηφίας της ΕΣΕΕ να διαστρεβλώνει με τέτοιον τρόπο την πραγματικότητα, απλά αποκαλύπτει ότι αντί να ασχολείται με ό,τι ταλανίζει τον κλάδο, έχει βάλει σαν στόχο της να στρώσει το χαλί για να περάσουν οι μαύρες και αντιδραστικές αξιώσεις της σε βάρος του εργατικού κινήματος και των λαϊκών διεκδικήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ