Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Συνέδριο επιβράβευσης του ξεκληρίσματος

Σε μια ακόμη πολυδάπανη φιέστα ύμνων στην ΕΕ και συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων για τα δεινά των φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων προσανατολίζεται το Πανελλαδικό Οργανο της λεγόμενης Ενωσης Νέων Αγροτών που διοργανώνει αυτές τις μέρες Συνέδριο στην Αρχαία Ολυμπία.

Το κόστος της διοργάνωσης φτάνει το υπέρογκο ποσό των 185.000 (!) ευρώ, από τα οποία τα 48.000 ευρώ θα δοθούν από την Νομαρχία Ηλείας, απόφαση την οποία καταψήφισε μόνο η ΝΑΣ διά του επικεφαλής της Γιώργου Καραπάνου.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας «τα προβλήματα είναι τα ίδια για όλους τους φτωχομεσαίους αγρότες είτε είναι 20 χρονών είτε 30 είτε πάνω από 40 χρονών. Εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες νέοι ή παλιοί που έχουν εμπλακεί στα γρανάζια των ψευτοπρογραμμάτων της ΕΕ παλεύουν σήμερα να επιβιώσουν εξαιτίας του υψηλού κόστους παραγωγής και των εξευτελιστικών τιμών. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι, παλαιοί και νέοι, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αγροτικά προβλήματα έχουν τις ίδιες επιπτώσεις σε όλους και για να λυθούν πρέπει αρχικά να καταδειχθούν οι υπεύθυνοι που δεν είναι άλλοι από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ