Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πιο δυνατό ΚΚΕ, πιο δυνατός λαός

Ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ

Μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας διοργανώνει η ΚΝΕ το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνει τη ματαίωση των εκδηλώσεων του 35ου Φεστιβάλ στην Αθήνα. Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ καλεί σε πανστρατιά τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ με χιλιάδες νεανικές - ανυπότακτες ψήφους, στις εκλογές στις 4 του Οκτώβρη. Να φτάσει παντού, εκεί που δουλεύει, μορφώνεται, ψυχαγωγείται η νεολαία το κάλεσμα του Κόμματος "Πιο δυνατό ΚΚΕ, πιο δυνατός λαός".

Το ΚΣ ανακοινώνει ότι οι εκδηλώσεις του 35ου Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν κανονικά με κορύφωση το Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης 11-12/9, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Αθήνα (17-18-19 Σεπτέμβρη), που οι εργασίες για την πραγματοποίησή του είχαν ήδη ξεκινήσει, ματαιώνονται. Στις 19 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Θησείο.

Σήμερα δυο δρόμοι ανοίγονται για τη νεολαία: ο ένας είναι του συμβιβασμού, της μοιρολατρίας και της υποταγής στην πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που υπηρετεί τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών, και ο άλλος της ανυπακοής και της ρήξης, που πρέπει να εκφραστεί και στην κάλπη, με πιο δυνατό ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ