Παρασκευή 2 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
Βουλευτικές Εκλογές 2009
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Φοβούνται την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή

Συμπαιγνία και μεθοδεύσεις για να αποτραπεί η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, καταγγέλλει με δήλωσή του στα τοπικά Μέσα ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του Κόμματος

Οργανωμένο σχέδιο για να αποτραπεί η ενίσχυση του ΚΚΕ και η επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή κατήγγειλε με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή και τις αναφορές του γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Xρυσόστομου Μπούκα ότι η έλευση του Κώστα Καραμανλή στην Κέρκυρα, σήμερα Παρασκευή, βοηθά στη συσπείρωση της ΝΔ και κατά συνέπεια την εκλογή βουλευτή του ΚΚΕ!

Το στέλεχος του ΚΚΕ δήλωσε σχετικά: «Τα μεγάλα συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα, φοβούνται την εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή. Γι' αυτό πολεμούν με κάθε τρόπο το Κόμμα. Πρόθυμους συμπαραστάτες έχουν βρει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι κύριος αντίπαλός της είναι το ΚΚΕ. Η προσπάθεια να αποτραπεί η ενίσχυση του ΚΚΕ στην Κέρκυρα αποτελεί κοινή πολιτική βάση και στρατηγική των δυο κομμάτων της πλουτοκρατίας. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ "μετάγγισαν" το 2006 ψήφους στο νομαρχιακό ψηφοδέλτιο της ΝΔ για να εκλεγεί ο Στ. Πουλημένος (σ.σ. σημερινός νομάρχης) και τώρα ζητάνε την ψήφο ριζοσπαστικών ανθρώπων για να "φύγει η Δεξιά"! Τώρα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ με δυο πρώην βουλευτές της ΝΔ επεξεργάζονται σχέδιο "μετάγγισης" ψήφων της ΝΔ προς το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να πάρουν τον βουλευτή από το ΚΚΕ. Σαν αντάλλαγμα συζητάνε τη στήριξη δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ σε εκκολαπτόμενο δήμαρχο από το χώρο της ΝΔ για το Δήμο της Κέρκυρας».

Ο Θόδωρος Γουλής κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό της Κέρκυρας να καταδικάσουν τις απαράδεκτες συμπεριφορές, τις μεθοδεύσεις και τα μαγειρέματα που επιδιώκουν να βάλουν φρένο στην ενίσχυση του ΚΚΕ. Να γυρίσουν την πλάτη στα κόμματα και τις δυνάμεις της κυρίαρχης αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής. Να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ, να δώσουν συνέχεια στο σημαντικό βήμα που έκαναν στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, εκλέγοντας για ακόμη μια φορά κομμουνιστή βουλευτή στην Κέρκυρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ