Τρίτη 6 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΣΟΚ... δαγκωτό!

«Οι Ελληνες πολίτες ψήφισαν αποφασιστικά, με συνείδηση ότι η χώρα χρειάζεται μια νέα αφετηρία, ένα νέο ξεκίνημα.

Ανέδειξαν με την ψήφο τους μια ισχυρή κυβέρνηση, δίνοντάς της την εντολή να ασκήσει την ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί και η οριακή κατάσταση του τόπου.

Χρέος όλων μας, πλέον, είναι να συμβάλλουμε, ο καθένας από την πλευρά του, στο δύσκολο έργο μιας πραγματικής εθνικής αλλαγής, που δεν μπορεί να περιμένει».

*

Σπανίως συναντά κανείς στις μέρες μας τέτοιους διθύραμβους, όπως ο παραπάνω, αφιερωμένους στην εκλογική επικράτηση ενός κόμματος.

Ακόμα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κι όταν πια οριστικοποιήθηκε η εκλογική τους επικράτηση, απέφυγαν να πανηγυρίσουν με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο, προσπάθησαν να τηρήσουν τα προσχήματα.

Δήλωση, όπως αυτή που διαβάσατε, δεν έκανε ούτε καν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ούτε κι αυτός ο ίδιος ο Παπανδρέου.

Κι όμως, κάποιοι, από την Κυριακή το βράδυ, δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα. Ενας από αυτούς είναι ο πρόεδρος του ΣΕΒ, ο κ. Δασκαλόπουλος. Σε αυτόν ανήκει η δήλωση περί «νέας αφετηρίας», «νέου ξεκινήματος», «ισχυρής διακυβέρνησης» και «πραγματικής εθνικής αλλαγής», που συνιστά - κατά τους βιομήχανους - η νίκη του ΠΑΣΟΚ! Ούτε 24 ώρες, δηλαδή, από την άνοδο του κ. Παπανδρέου στην πρωθυπουργία, και οι «μη προνομιούχοι» ψηφοφόροι του, οι βιομήχανοι, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ