Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Χαμόγελα για έναν

Mια καλή προπόνηση ενόψει της σαφώς πιο δύσκολης συνέχειας έκανε ο Ολυμπιακός στη χτεσινή πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκας αφού δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στο ΣΕΦ της... πρωτάρας στη διοργάνωση γαλλικής Ορλέν με 94-72. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη παρουσιάστηκαν σοβαροί στο παιχνίδι και μετά το πρώτο δεκάλεπτο (18-15) επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους (44-30 στο 20', 66-49 στο 30'). Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κλέιζα (23π).

  • Η έλλειψη εμπειρίας στέρησε από το Μαρούσι μια πολύ σπουδαία επιτυχία, αλλά και να ξεκινήσει εντυπωσιακά την παρθενική του εμφάνιση στους ομίλους, αφού ηττήθηκε χτες στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 66-65. Μια... χαλαρή και απρόσεκτη άμυνα των γηπεδούχων 1'' πριν το τέλος έδωσε το δικαίωμα στον Κριάπα με εύστοχο τρίποντο να... σώσει από το... κάζο τη ρωσική ομάδα, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.
  • Με τον αέρα του πρωταθλητή Ευρώπης αλλά και... λαβωμένος από απουσίες βασικών στελεχών, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπατίστ, Γιασικεβίτσιους, Τσαρτσαρή, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21.30, ΝΟΒΑ) να κάνει την καλή αρχή στη διοργάνωση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ