Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φουλ για τη νίκη

Με στόχο τη νίκη ή έστω και το βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός σήμερα στη Λιέγη κόντρα στη Σταντάρ (21.45, ΝΕΤ) είναι αγκαλιά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην 20μελή αποστολή μετέχει και ο Γιάννης Φετφατζίδης αλλά απουσιάζουν οι Ντιόγκο, Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ, Ζαϊρί και Κ. Παπαδόπουλος. Ο Ζίκο είπε στους «ερυθρόλευκους» ότι «με νίκη περνάμε από τώρα, άρα πάμε για να νικήσουμε και να περάσουμε». Ο Βραζιλιάνος σκέφτεται ένα σχήμα με τρία κεντρικά μπακ (Αβραάμ, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ), με τον Γκαλίτσιο και τον Μπράβο στα άκρα, με Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Οσκαρ στο κέντρο και με τον Μήτρογλου μπροστά.

Ο Ντουντού δήλωσε στο αεροδρόμιο ότι «πάμε στο Βέλγιο για να τους κερδίσουμε, με τη βοήθεια των οπαδών μας που θα είναι και πάλι στο πλευρό μας». Ο Ζεβλάκοφ είπε ότι ο Ολυμπιακός για να κερδίσει πρέπει να παίξει για τη νίκη και όχι για την ισοπαλία και προειδοποίησε ότι η Σταντάρ θα είναι πολύ επικίνδυνη και επιθετική από το πρώτο λεπτό στην έδρα της. Ο Πολωνός έχει εμπειρία από την έδρα της Σταντάρ την οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όσο έπαιζε στο βελγικό πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ