Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
Προδόθηκε από την άμυνα

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στη Λιέγη να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, όμως τα λάθη στην άμυνα έδωσαν στη Σταντάρ τη νίκη με 2-0. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν το ειδικό βάρος να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αφού υστέρησαν βασικά στελέχη και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 32' ύστερα από λάθος του Μέλμπεργκ, όπου με σουτ ο Μπογκανί το εκμεταλλεύτηκε. Στο 40' οι Βέλγοι είχαν δοκάρι με τον Κανσελά. Στην επανάληψη οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές, όμως η υπεροχή ήταν φλύαρη. Ο Γιοβάνοβιτς στο 88' με κεφαλιά έδωσε τη χαριστική βολή στην ελληνική ομάδα.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής, η Αρσεναλ κέρδισε εύκολα 4-1 την Αλκμάαρ. Η βαθμολογία: Αρσεναλ 10, Ολυμπιακός 6, Σταντάρ 4, Αλκμάαρ 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος (78' Γ. Παπαδόπουλος), Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκάλετι (42' Φετφτατζίδης), Οσκαρ (78' Στολτίδης), Μήτρογλου.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Βορλάτ, Καμοτσάτο, Σαρ (46' Ράμος), Φελίπε, Ρότσα, Ντε Καμάργκο, Βίτσελ, Μανγκαλά, Κανσελά, Γιοβάνοβιτς, Μποκανί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ