Παρασκευή 6 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΘ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωσε τη διακοπή της στήριξης στη δημοτική αρχή Πολίχνης

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ ανακοίνωσε τη διακοπή της στήριξης της Δημοτικής Αρχής Πολίχνης και διαχωρίζει τη θέση της από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΘ του ΚΚΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Με βάση τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης του Δήμου Πολίχνης στη θητεία των 2,5 αυτών χρόνων εκτιμάμε ότι αθετήθηκαν οι βάσεις της συνεργασίας που είχε επιτευχθεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Πάρθηκε σειρά αποφάσεων και μέτρων που είναι αντίθετες με βασικές θέσεις του Κόμματος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (π.χ. ίδρυση δημοτικής αστυνομίας, συνεχίστηκε η υλοποίηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, αποδοχή της λογικής των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

Η Κομματική Οργάνωση Πολίχνης του ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα συνέβαλε αποφασιστικά στον αγώνα των εργαζομένων πάνω σε μεγάλα λαϊκά προβλήματα, όπως αυτά των εργασιακών σχέσεων, της Παιδείας και της Υγείας, για το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους, ενάντια σε κάθε μορφής ιδιωτικοποιήσεις κ.ά., με γνώμονα πάντοτε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα του λαού. Συνεχίζοντας σε αυτήν την κατεύθυνση και με τις ίδιες αρχές, οι κομμουνιστές, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ, θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της πάλης για τη λύση των λαϊκών προβλημάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ