Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι εκλογές

Μέχρι και την Πέμπτη θα μπορούν να ψηφίζουν οι μεταλλεργάτες στις αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι κάλπες ανοίγουν καθημερινά στις 5 το απόγευμα και κλείνουν στις 9 το βράδυ.

Η Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ) καλεί τους μεταλλεργάτες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιό της, προκειμένου να συνεχίσει το συνδικάτο την αγωνιστική του πορεία κόντρα στην πολιτική διάλυσης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και γενικότερα κατάργησης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων εργαζομένων της χώρας.

«Ψηφίζουμε ΑΕΜ - υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση - γιατί είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που έχουν γίνει το μακρύ χέρι της εργοδοσίας για να αλώσει από τα μέσα το συνδικάτο. Γιατί είναι η μοναδική απάντηση στην κυβέρνηση, στον ΟΛΠ και στους εργοδότες ότι και μετά τις εκλογές στο συνδικάτο θα έχουμε μια διοίκηση που θα στέκεται όρθια, θα μπαίνει μπροστά και μαζί με τους μεταλλεργάτες θα συνεχίσει να διεκδικεί για το μεροκάματο, για να μείνει ανοιχτή η Ζώνη, για μέτρα προστασίας της ζωής μας. Για να μην καταργήσουν το 7ωρο, το πενθήμερο και 35ωρο. Για να μη μας γυρίσουν στον προηγούμενο αιώνα και να δουλεύουμε σαν σκλάβοι, με τα νέα μέτρα που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ