Σάββατο 14 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Δύο δρόμοι υπάρχουν και σήμερα

Ανταπόκριση από φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους είχε το αγωνιστικό ψήφισμα του Μετώπου για συμμετοχή στον εορτασμό

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συμμετοχή στον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου 15-17 Νοέμβρη και στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στις 17 Νοέμβρη. Το ψήφισμα του Μετώπου βρήκε τη θετική ανταπόκριση από πολλούς φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους που θα συμμετάσχουν αγωνιστικά στον εορτασμό. Συγκεκριμένα από τους συλλόγους: Φυσικό, Φιλοσοφική και ΣΕΜΦΕ Αθήνας, Πανεπιστήμιο Πειραιά, ΣΓΤΚΣ ΤΕΙ Αθήνας, ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι Θεσσαλονίκης, Φυσικό, Χημικό, Ιατρική, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Η/Υ Πάτρας.

Στο ψήφισμα, μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι 36 χρόνια μετά το Νοέμβρη του '73 «η ανάγκη για αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική πάλη είναι επίκαιρη». Επισημαίνεται ότι «και σήμερα βρισκόμαστε στη δίνη της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και επιβεβαιώνεται ότι δυο δρόμοι υπάρχουν για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία που προέρχεται απ' αυτά: 'Η με τα μονοπώλια, με τα κέρδη τους και με όλα τα βάρη της κρίσης να πέφτουν στους εργαζόμενους ή με το λαό, τις πραγματικές μας ανάγκες, χωρίς να δίνουμε δεκάρα για την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, σε σύγκρουση με την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ