Κυριακή 6 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Ο Γ. Παπαϊωάννου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στα τελικά των Νεανικών Πρωταθλημάτων Ινδοί 6 μετάλλια, Ρώσοι 4, Κίνα 4

Απορεί... με τον εαυτό του ο Αλεξέι Σίροβ πώς το 1-1 (του κανονικού ματς) έγινε 4 - 1 υπέρ του στα μπαράζ!
Απορεί... με τον εαυτό του ο Αλεξέι Σίροβ πώς το 1-1 (του κανονικού ματς) έγινε 4 - 1 υπέρ του στα μπαράζ!
Πολύ ισχυρό το Παγκόσμιο Κύπελλο (διεξήχθη στο Χάντι - Μανσίσκ της Σιβηρίας) και με πολλές εκπλήξεις. Ο Τσέχος Β. Λάζνικα, εκτός από τον αποκλεισμό του Ελληνα πρωταθλητή Γιάννη Παπαϊωάννου με 1,5-0,5 κατάφερε και τον αποκλεισμό του κορυφαίου Ρώσου GM Αλ. Μορόζεβιτς με 2-0!

Αλλοι κορυφαίοι GM που αποκλείστηκαν μετά το 2ο γύρο, ήταν ο Ουκρανός Βασίλι Ιβαντσούκ (1,5-05) ο οποίος μετά την ήττα του από τον 16χρονο Ούγγρο Σο, δήλωσε ότι εγκαταλείπει το αγωνιστικό σκάκι (!) επίσης αποκλείστηκε ο GM Ρατζιάμποφ (Αζερ.) με 1,5-0,5 από τον Ρώσο Σακάεφ, καθώς και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γυναικών Αλεξάνδρα Κόστενιουτι από τον Αζέρο Μαμεντιάροφ με 2-0.

* Τελικά αποτελέσματα από τα παγκόσμια Νεανικά που έγιναν στην Τουρκία (Αττάλεια) με τους Ινδούς πρώτους να κερδίζουν έξι συνολικά μετάλλια (1 χρυσό, 3 αργυρά, 2 χάλκινα) δεύτεροι οι Ρώσοι με 4 μετάλλια (2 χρυσά, 1 αργυρό, 1 χάλκινο) τρίτη η Κίνα με 4 μετάλλια (2 χρυσά και 2 χάλκινα). Ακολούθησε το Ιράν με 2 χρυσά και 1 χάλκινο, το Περού 2 χρυσά, το Αζερμπαϊτζάν 1 χρυσό και 1 χάλκινο και η Αυστραλία καθώς και το Ισραήλ από 1 χρυσό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ