Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ- Α1
Συνεχίζει να προβληματίζει

Οι δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός μέχρι να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, οι νίκες του Πανιωνίου και του Περιστερίου επί του Αρη και του Πανελληνίου αντίστοιχα και το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήταν από τα γεγονότα που ξεχώρισαν στην 6η αγωνιστική της Α1.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός απόδειξε για μια ακόμη φορά ότι δε βρίσκεται και στα... καλύτερά του αφού ίδρωσε αρκετά μέχρι να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου και αρκετά «διαβασμένου» ΠΑΟΚ και να επικρατήσει με 83-78. Η νίκη ήρθε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν πάντως για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Στη μάχη που γίνεται για το καλύτερο πλασάρισμα στα ψηλά σκαλοπάτια κερδισμένοι της ημέρας μπορούν να θεωρηθούν ο Πανιώνιος που επικράτησε του Αρη με 74-70 βυθίζοντάς τον ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, αλλά και ο Κολοσσός που επικράτησε της Καβάλας με 81-71 και διατηρήθηκε εντός πρώτης τετράδας.

Στο Ελληνικό η ΑΕΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της ΓΣ Ολύμπια Λάρισας με 89-71 τόσο από βαθμολογικής πλευράς (αφού οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού) όσο και από ψυχολογικής, αφού το κλίμα είχε ήδη βαρύνει από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αλλα αποτελέσματα: Τρικαλα - Μαρούσι 69-81, Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 67-79, Περιστέρι - Πανελλήνιος 77-73. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 12, Παναθηναϊκός 11, Πανελλήνιος 10, Κολοσσός 10, Μαρούσι 10, Περιστέρι 10, Πανιώνιος 9, Τρίκαλα 8, Αρης 8, Καβάλα 8, ΓΣ Ολύμπια 8, ΠΑΟΚ 7, Ηλυσιακός 7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ