Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
Νίκες των πρωτοπόρων

Ολυμπιακός και ΠΑΟ συνέχισαν με νίκες

Icon

Ολυμπιακός και ΠΑΟ συνέχισαν με νίκες
Κάθε άλλο παρά ...γρουσούζικη ήταν η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής για τους πρωτοπόρους. Ο Ολυμπιακός, που οδηγεί την κούρσα, πέρασε δύσκολα από την Ξάνθη, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, χάρη σε ένα γκολ μη επιθετικού, του Λεονάρντο. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σχετικά άνετη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Κατσουράνη που σκόραρε δυο φορές. Αγχωτική ήταν και η επικράτηση του τρίτου στον πίνακα, ΠΑΟΚ, απέναντι στη Λάρισα. Ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην ταλαιπωρημένη ΑΕΚ που βάλλεται διοικητικά.

Το ιδιοκτησιακό ζήτημα στην ΑΕΚ παραμένει ομιχλώδες και η περιβόητη συμφωνία με τον Μπομπ Κοζώνη οδεύει προς ναυάγιο, μετά τα τελεσίγραφα των δύο πλευρών.

Παρότι και οι δύο πλευρές άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα βρουν, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η συμφωνία από τη στιγμή που ολοφάνερα οι δύο πλευρές αμφισβητούν η μία την άλλη για την αξιοπιστία τους. Ο Νοτιάς ζητεί από τον Κοζώνη να δείξει τα λεφτά και ο Κοζώνης ουσιαστικά λέει ότι τα χρέη της ΠΑΕ είναι κοντά στα 50 εκατομμύρια, γι' αυτό και θέλει την εγγυητική των 15 εκατ. ευρώ.

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Εργοτέλης κόντρα στην Καβάλα και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες υπό τις οδηγίες του Εκτορ Κούπερ στη Λιβαδειά και ανέβασε την ψυχολογία του.

Ο Ηρακλής κέρδισε στα Γιάννενα την τοπική ομάδα. Ο Παράσχος παραιτήθηκε και έτσι ο ΠΑΣ ψάχνει για προπονητή. Φαβορί ως τώρα οι Αναστόπουλος και Παπακώστας.

Τέλος, στο μηδέν έμειναν στην Κομοτηνή ο ουραγός Πανθρακικός και ο Αστέρας Τρίπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ