Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δίδυμο κορυφής

Συγκάτοικος του Ολυμπιακού στην κορυφή της Α1 ανδρών παρέμεινε ο Πανιώνιος μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, αφού κατάφερε να...αποδράσει από το κολυμβητήριο του Λαιμού.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 9-8 της Βουλιαγμένης και διεύρυναν το φετινό νικηφόρο σερί τους, κάτι που έκανε και ο Ολυμπιακός. Σαφώς πιο ξεκούραστα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά τα Χανιά με 19-2.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός διατήρησε πολύ δύσκολα το εντός έδρας αήττητό του, κάμπτοντας με 7 - 6 την αντίσταση του ΝΟ Πατρών στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε τρίτος, κάνοντας παρέα στη Λάρισα, η οποία ηττήθηκε στο Παλαιό Φάληρο με 12-7 από την ομώνυμη ομάδα.

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 12 - 4 της Χίου, ενώ το ίδιο ισχύει για τη ΝΕ Πατρών, η οποία επιβλήθηκε στο «Αντ. Πεπανός» με 8 - 6 του ουραγού Ποσειδώνα Ιλισίων.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 12, Πανιώνιος 12, Παναθηναϊκός 7, Λαρισα 7, Βουλιαγμένη 6, ΠΑΟΚ 6, Χίος 6, ΝΟΠ 5, Π. Φάληρο 4, ΝΕΠ 4, Χανιά 2, Ποσειδώνα Ιλ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ