Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές

Στη μνήμη των σ/φων: ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΑΚΟΥ, ΖΗΝΩΝΑ ΖΟΡΖΟΒΙΛΗ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, ΣΤΡΑΤΗ ΤΣΑΜΠΗ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, η Αγγελική Μίχου προσφέρει 350 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βύρωνα.

***

Δύο εργάτες της βιοτεχνίας ζωοτροφών του Χρ. Παπαγιαννόπουλου στους Ταξιάρχες Τρικάλων, προσφέρουν από ένα κόκκινο μεροκάματο (συνολικό ποσό 100 ευρώ) για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιαρχών.

***

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, μαχητή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου στη Φλώρινα.

Α.Β.

***

Ο αντιστασιακός Χαράλαμπος Μπαρούμης πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

Στη μνήμη των συναγωνιστών και συναγωνιστριών μου, συντρόφων και συντροφισσών που έπεσαν στη μάχη της Φλώρινας, προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ν.Κ., Υπολοχαγός του ΔΣΕ

***

Για το Αρχείο του Κόμματος και στη μνήμη όλων που αγωνίστηκαν με παλικαριά και πάλεψαν για την ελευθερία και το σοσιαλισμό. Ακόμα για όλο το λαό των γειτόνων που στάθηκαν δίπλα μας, ηρωικά με όλους τους τρόπους, δίνω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, 100 ευρώ.

Χατζόγλου Ευαγ.(«Μπέμπα»)

***

Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας, 200 ευρώ, για την ενίσχυση του αγώνα που κάνει σήμερα το Κόμμα, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα του λαού, για το σοσιαλισμό, ενάντια στην καπιταλιστική θύελλα.

Γιώργος και Ελένη Λιναρδή

***

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΝΔΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από την Κόνιτσα, η γυναίκα του Βασιλική και τα παιδιά του Βασίλης, Δήμητρα, Ευανθία προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κόνιτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ