Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
Οργανώνουν και κλιμακώνουν τη δράση τους

Οι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί συνεχίζουν την οργάνωση της πάλης τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 4 Δεκέμβρη ολοκληρώθηκε η «διαβούλευση» μέσω διαδικτύου, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως καμουφλάζ για την προώθηση των κυβερνητικών σχεδίων για το νέο σύστημα «για την Πρόσληψη και τις Υπηρεσιακές Μεταβολές του Εκπαιδευτικού Προσωπικού, για την Κρίση και την Επιλογή των Στελεχών της Εκπαίδευσης». Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας πρόκειται, στη συνέχεια, να παρουσιαστεί ένα σχέδιο νόμου, το οποίο θα μπει ξανά σε διαβούλευση στο διαδίκτυο, θα συζητηθεί με τους φορείς και μετά από αυτά το νομοσχέδιο θα πάει στη Βουλή για ψήφιση. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις οι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές οργανώνουν και κλιμακώνουν την πάλη τους.

Σήμερα, Σάββατο πραγματοποιείται σύσκεψη για τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Ωρομισθίων - Αναπληρωτών Πειραιά, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά (οδός Κολοκοτρώνη 6).

Η Επιτροπή Αγώνα Ωρομισθίων - Αναπληρωτών Αθήνας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για τον προγραμματισμό της δράσης της, αύριο, Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ