Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με αισιοδοξία εκπνέει ο πρώτος μήνας

Τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της Εξόρμησης

Με αισιόδοξα μηνύματα ως προς το στόχο της υπερκάλυψης κλείνει ο πρώτος μήνας της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Οι πρωτοπόρες Οργανώσεις διαπιστώνουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια στο πλατύ άνοιγμα που έχουν ήδη πραγματοποιήσει, ενώ με σχέδιο και αποφασιστικότητα χρειάζεται να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και οι καθυστερήσεις, όπου αυτές εντοπίζονται.

«Εχουμε ήδη φτάσει στο 70% του πλάνου μας και τα περιθώρια είναι τέτοια ώστε να στοχεύουμε βάσιμα στην υπερκάλυψη», δηλώνει στον «Ρ» ο Στέλιος Αλεξάκης, Γραμματέας της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ και προσθέτει: «Εχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και τα περιθώρια που υπάρχουν και απ' ό,τι φαίνεται είναι μεγάλα, όχι μόνο για να ενισχύσουμε οικονομικά το Κόμμα μας αλλά και για να φτάσουμε την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ σε περισσότερους εργαζόμενους και άλλους ανθρώπους του μόχθου.

Ο Στέλιος Αλεξάκης σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα του ΚΚΕ για συνδρομή στην ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, αλλά και στην αποπληρωμή των ιδιόκτητων γραφείων του Κόμματος στο νομό. «Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες και Ρεθυμνιώτισσες», κατέληξε το στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ