Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «STAGE»
Κινητοποιήσεις χωρίς σταματημό

Παραμονές Χριστουγέννων απέκλεισαν τα διόδια των Μαλγάρων, ενώ σήμερα στις 6 μ.μ. διαδηλώνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Με αγωνιστικό πείσμα συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι με stage
Με αγωνιστικό πείσμα συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι με stage
Πολύμορφα και επίμονα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων με προγράμματα stage που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη σταθερή εργασία. Στο πλαίσιο της πολυήμερης απεργίας που ξεκίνησε στις 24 Δεκέμβρη, οι εργαζόμενοι με stage στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή των Χριστουγέννων προχώρησαν σε δίωρη κινητοποίηση στα διόδια των Μαλγάρων. Από τις 11.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι «επέβαλαν» την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων, μοίραζαν ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους και κάλεσαν τους εργαζόμενους να σταθούν ενεργά συμπαραστάτες στον αγώνα που κάνουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Χτες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το μεσημέρι, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους, στο κέντρο της πόλης. Σήμερα Τρίτη, στις 6 το απόγευμα προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο δήμος για να σηματοδοτήσει τη γιορτινή περίοδο. Μόνο που για χιλιάδες από τους εργαζόμενους σε προγράμματα stage και συμβασιούχους τούτες οι μέρες δεν είναι γιορτινές, αφού ήδη άρχισαν να στοιβάζονται στις στρατιές των ανέργων, ενώ τους αμέσως επόμενους μήνες ακόμη περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα πεταχτούν οριστικά στην ανεργία.

Συνεχίζοντας τον αγώνα τους, οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν και νέα κινητοποίηση, αύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΑΕΔ. Κινητοποίηση έγινε χτες και στο Βόλο, όπου οι εργαζόμενοι με stage στο νομαρχιακό νοσοκομείο, προχώρησαν σε δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ