Τετάρτη 22 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αφιερωμένες στην Κύπρο

Αύριο (8μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενωσης Κυπρίων Ελλάδας (Κέκρωπος 3, Πλάκα), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Κερύνεια. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Πασιαρδής. Θα προλογίσει η Μορφωτική Ακόλουθος, Νάσα Παταπίου. Θα μιλήσουν οι: Αριστείδης Κουδουνάρης με θέμα: «Παλιές οικογένειες της Κερύνειας» και η Θεανώ Κυπρή για την «Κερύνεια μέσα από το Αρχείο Προφορικής Παράδοσης του Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών Κύπρου». Παράλληλα, θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο του διδασκάλου Νίκου Χιωτέλλη.

Στον ίδιο χώρο στις 27/11 (8μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Καρπασία. Θα μιλήσουν οι: Νίκος Φαλάς, Γιώργος Χριστοδούλου, Ν. Παταπίου.

«Λέγοντάς το με ποίηση» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου (8μ.μ.) στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια), με διοργανωτές την «Εταιρεία Συγγραφέων» και το «Σπίτι της Κύπρου». Συμμετέχουν οι: Ν. Αναστάση, Β. Δελακούρα, Μ. Κούρση, Μ. Λαϊνά, Λ. Μπέη, Π. Παμπούδη, Α. Παπαδάκη, Ν. Παταπίου και Δ. Χριστοδούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ