Τρίτη 12 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

 ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
φωτό

Στη μνήμη του σ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ, μέλη και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν στο ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Ιλίου της Αχτίδας Κατασκευών.

***

Στις 18 Δεκέμβρη του 2009 συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατο του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, μέλους του ΚΚΕ. Εφηβος εντάχθηκε στις γραμμές του αντιστασιακού αγώνα και παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του. Πιάστηκε και καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή και τρεις φορές σε θάνατο.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία προσφέρει, μέσω ΚΟ ΕΒΕ Καβάλας, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ (μπαρμπα - Μήτσου), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, Πολιτικού Επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, 70 ευρώ, μέσω ΚΟ Σεπολίων.

Κατερίνα Ρογκάκου - Αλεποπούλου

***

φωτό 2

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης αδερφής μου, συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ, που έσβησε πριν από δύο χρόνια, και της αξέχαστης μητέρας ΕΛΕΝΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗ, που «έφυγε» και αυτή πριν ένα χρόνο, τιμώντας τες προσφέρω στην ΚΟ Αμπελοκήπων του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η αδερφή και η κόρη της Εφη Πασχαλίδου

***

φωτό

 ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
Στις 7 Γενάρη αποχαιρετίσαμε το σύντροφο και φίλο ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, οι σύντροφοι και φίλοι του Γαβρελάς Δ., Σουφλέρης Ν., Χαϊδεμένου Π., Τσιτροπούλου Μ. και η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανω Γαλατσίου, 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

* Στη μνήμη του γαμπρού τους ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, ο Δημήτρης και η Μαρία Κακαρώνη προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανω Γαλατσίου, 100 ευρώ.

* Στη μνήμη του γαμπρού της ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, η Πηνελόπη Κιοβρέκη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανω Γαλατσίου, 50 ευρώ.

***

φωτό

Σήμερα, 12 Γενάρη, συμπληρώνονται 23 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Πηνελόπη, η κόρη του Μαρία και οι εγγονές Βασιλική και Πηνελόπη προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΕΣΤΑΚΗ -ΒΙΡΙΝΗ, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΤΑ, του ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ και όλων των Αγιοπετριτών Αρκαδίας που πήραν μέρος στην ΕΑΜική Αντίσταση προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Δημητρίου.

Δημήτρης Σαράντος

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου κομμουνιστή ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΣΕΛΙΚΑ προσφέρω, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Πεντέλης.

 ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Υβέτ Τσελίκα

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΚΙΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αγωνιστή και ιδρυτικού μέλους του ΚΚΕ, και του αδερφού μου ΓΚΙΖΙΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ, Συνταγματάρχη του εφεδρικού ΕΛΑΣ και στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Πεντέλης.

Ειρήνη Μπάκουλα

***

φωτό

Στις 16 Γενάρη του 2010 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το «χαμό» του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΟΥΚΤΣΗ. Αλησμόνητε Ντίνο, αν και πέρασαν τρία χρόνια από τον άδικο «χαμό» σου, ο πόνος όλων μας είναι βαρύς. Θα ζεις στη μνήμη μας όσο ζούμε.

Αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, κόμμα των αγώνων και των θυσιών για τα δίκαια όλων των λαών, μέσω της ΚΟΒ Ροδολίβους, του χωριού που γεννήθηκες.

Οι γονείς σου

Αλκηστις - Ιάκωβος

***

Στη μνήμη του αδερφού μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΡΑ, που σκοτώθηκε στο χωριό του Βάχλια Γορτυνίας, και της αδελφής μας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΡΡΑ, που σκοτώθηκε στη μάχη της Δημητσάνας το 1948, προσφέρουμε το ποσό των 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ανδρέας Μετζέλος

Ελπινίκη Καρρά - Μετζέλου

***

Στη μνήμη του άνδρα της ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ, του πατέρα της ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΝΤΙΣΤΟΥ και του αδερφού της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΝΤΙΣΤΟΥ, και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η Νίνα Πολύδωρα προσφέρει το ποσό των 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
***

φωτό

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΚΙΤΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥ, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που «έφυγε», προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, στην Οικονομική Εξόρμηση, 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Συντροφικά, ο σύζυγος Νίκος Σεβαστός

***

φωτό

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ.

Στη μνήμη του, ο γιος του Θανάσης Γουργιώτης και τα εγγόνια του Δημήτρης, Κατερίνα και Βιβή Γουργιώτη προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟ Λιβαδειάς, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Γρίβα), από το χωριό Ασπρόγεια Φλώρινας, ταγματάρχη επιτελάρχη του Αποσπάσματος του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας με διοικητή τον Ζάρα Παναγιώτη, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον υποστράτηγο Ζάρα στις 25 Ιούλη 1949 στο Γράμμο, καθώς επίσης στη μνήμη του ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, επίσης από το χωριό Ασπρόγεια Φλώρινας, δύο φορές τραυματία στο Αλβανικό Μέτωπο, ΕΑΜικού αντιστασιακού, που άφησε την τελευταία του πνοή στον Καναδά στις 28 Οκτώβρη 1983, προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Νίκος Κυρίτσης


ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ

Τσελίκας Λάμπρος
Τσελίκας Λάμπρος

 Νίκος Τσουνάκης
Νίκος Τσουνάκης

ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΠΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΡΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΙΤΣΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ
ΚΙΤΣΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΒΒΑΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΓΡΑΒΒΑΝΗ

ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-01-11 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-12-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-11-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-12-05 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-12-25 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-12-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ