Παρασκευή 15 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επίθεση από 20 άτομα σημειώθηκε χτες το μεσημέρι στο γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Απόστολου Κατσιφάρα. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, συνεργατών του πολιτικού. Λίγο πριν τις 12.30, οι άγνωστοι έφτασαν έξω από το κτίριο που στεγάζεται το γραφείο του υφυπουργού, στην οδό Θεμιστοκλέους 23-25, στο κέντρο της Αθήνας. Οι μισοί ανέβηκαν στο γραφείο, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στην είσοδο του κτιρίου. Με ρόπαλα, σφυριά και τσεκούρια στα χέρια άρχισαν να σπάνε ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό του γραφείου, χτυπώντας παράλληλα στο κεφάλι τον γραμματέα του Απ. Κατσιφάρα, καθώς και τον οδηγό του πολιτικού. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν πετώντας φέιγ βολάν συμπαράστασης σε κρατούμενους και προειδοποίησης για νέες επιθέσεις. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στη γύρω περιοχή, ενώ προχώρησαν και σε αρκετές προσαγωγές ατόμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 του περασμένου Νοέμβρη άγνωστοι είχαν πυροδοτήσει εμπρηστικό μηχανισμό στο ίδιο πολιτικό γραφείο.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ κατήγγειλαν γονείς μαθητών στου Παπάγου καθώς, όπως τόνισαν, περισσότερα από 25 παιδιά που βρίσκονταν σε πλατεία της περιοχής, μεταφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων, παρά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς επέδειξαν τις ταυτότητές τους. Οι γονείς αρκετών μαθητών που βρέθηκαν στο Τμήμα, επισήμαναν πως ο διοικητής άρχισε να τους εξηγεί πως η αστυνομία φροντίζει για την ασφάλειά τους και πως πρέπει να μην κλονίζεται η εμπιστοσύνη τους προς αυτή.

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ αδελφός του ήταν ο δράστης της δολοφονίας ενός 18χρονου, το σώμα του οποίου βρέθηκε προχθές το μεσημέρι στο σπίτι που έμενε στα Καμίνια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης διαπληκτίστηκε με το θύμα και στη συνέχεια τον σκότωσε. Αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι και λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Οπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος τσακώθηκε με τον αδελφό του και τον σκότωσε προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην καρωτίδα και στο στήθος. Οπως αποκάλυψε στους γονείς του, μετά τη δολοφονία του αδελφού του προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει. Χτες, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ