Σάββατο 16 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Η Πανελλαδική Γραμματεία των Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ συνεδριάζει, σήμερα, στις 11 ώρα, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων (Ζήνωνος 7- 9, 2ος όροφος). Θα συζητηθούν οι εκτιμήσεις για την απεργία στις 17 Δεκέμβρη, τα μέτρα για την επιτυχία της απεργίας στις 10 Φλεβάρη και η οργάνωση της ανασύνταξης του ΠΑΜΕ στους εκπαιδευτικούς.

*** Την Παρασκευή 22 Γενάρη δικάζεται η πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών Στέλλα Πρωτονοταρίου, στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, με την κατηγορία ότι παραχώρησε τους χώρους του σχολείου για τη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας των αλλόγλωσσων μαθητών. Μαζί της δικάζεται και η δασκάλα η οποία δίδαξε τη μητρική γλώσσα στους μαθητές του σχολείου. Δεκάδες εκπαιδευτικοί εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στις συναδέλφους τους και δηλώνουν ότι θα παραβρεθούν για αυτό το σκοπό και στο δικαστήριο.

*** Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 23 Γενάρη 2010, στις 7 το βράδυ, στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου), με θέμα: «Ελληνες και μετανάστες μαθητές μαζί στην πάλη για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει». Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ