Παρασκευή 22 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Νέα μαζικοποίηση στα μπλόκα

Αποψη από το μπλόκο της Χαλκηδόνας

Motion Team

Αποψη από το μπλόκο της Χαλκηδόνας
Επεκτείνονται και μαζικοποιούνται παραπέρα τα μπλόκα των αγροτών σε Μακεδονία και Θράκη, που δηλώνουν ανυποχώρητοι στον αγώνα τους να αντιπαλέψουν μια πολιτική που τους ξεκληρίζει.

Οι αγρότες της Ξάνθης, μπήκαν από χτες στο χορό των κινητοποιήσεων, παρατάσσοντας τα αγροτικά τους μηχανήματα στη γέφυρα του Νέστου στην παλιά εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης.

Στο μπλόκο του Τελωνείου Ορμενίου παραμένουν οι αγρότες του Εβρου που από χτες αποφάσισαν να κλείνουν για δύο ώρες το δρόμο που οδηγεί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Επίσης στο μπλόκο της Κορνοφωλιάς Σουφλίου, οι αγρότες έκλειναν το δρόμο κατά διαστήματα και μοίραζαν στους διερχόμενους οδηγούς ενημερωτικά φυλλάδια.

Η Θεσσαλονίκη χτες βρισκόταν σε κλοιό τρακτέρ. Μπλόκα υπήρχαν στη Χαλκηδόνα, στα Μάλγαρα, στα Πράσινα Φανάρια, λίγο πριν από τον κόμβο του αεροδρομίου και στη Λητή, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Οι αγρότες της Καβάλας ήταν συγκεντρωμένοι στην Εγνατία οδό στον κόμβο Χρυσούπολης, των Σερρών στην Εγνατία οδό στον κόμβο των Κερδυλλίων, στο τελωνείο του Προμαχώνα και στο Στρυμονικό. Στα τελωνεία των Ευζώνων και της Δοϊράνης παρέμεναν οι αγρότες του Κιλκίς και στο τελωνείο της Εξοχής οι αγρότες της Δράμας. Οι αγρότες της Πέλλας συνέχισαν να ενισχύουν το μπλόκο του Μαυροβουνίου, ενώ οι αγρότες της Φλώρινας παρέμεναν στα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής, καθώς και στην περιοχή Αμυνταίου, στον 1ο κόμβο του Φιλώτα έξω από το Αντίγονο.

Ακόμη οι αγρότες της Καστοριάς παρέμεναν στην Εγνατία οδό στον κόμβο Βογατσικού και οι αγρότες της Κοζάνης στη γέφυρα Πολυφύτου. Τέλος οι αγρότες της Χαλκιδικής συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους συμμετέχοντας στο μπλόκο της Ν. Τρίγλιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ