Σάββατο 23 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τριπλό μέτωπο

Με τρία σημαντικά ματς ανοίγει σήμερα η 19η αγωνιστική της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ. Πιο συγκεκριμένα στην Τρίπολη ο φορμαρισμένος Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (16.45, ΣΚΑΪ) με τους προπονητές των δυο ομάδων, Βλάχο και Φερέρ, να συμφωνούν ότι θα γίνει ένα ανοικτό ματς.

Την ίδια ώρα (ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ-1) στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει στο «Παγκρήτιο» το Λεβαδειακό. Και οι δυο ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού δεν έχουν ξεφύγει οριστικά - κυρίως οι Βοιωτοί - από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος στη Λάρισα (19.00, ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ-2) η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί στο «Αλκαζάρ» τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που «καίει» βαθμολογικά και τους δυο μονομάχους.

  • Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σήμερα ξεκινά η 18η αγωνιστική με τη διεξαγωγή στο Ηράκλειο του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Διαγόρα (15.00, ΕΤ3). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Κυριακής και της Δευτέρας... ΑΥΡΙΟ: Ηλιούπολη - Δόξα Δράμας, Παναιτωλικός - Πιερικός, Εθν. Αστέρας - Αγρ. Αστέρας, Αιγάλεω - Καλαμάτα, Εθνικός - Ιωνικός, Ρόδος - Θρασύβουλος. ΔΕΥΤΕΡΑ: Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου, Αναγ. Καρδίτσας - Σέρρες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ