Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής πέρασε και πάλι η Παναχαϊκή μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αχαΐας, επικράτησε με 2-0 της Χερσονήσου εντός έδρας και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα του Βύζαντα Μεγάρων, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην έδρα του με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, φτάνοντάς τον έτσι στην πρώτη θέση.

Εχασε έδαφος η Ζάκυνθος, η οποία ηττήθηκε στην Αίγινα από τον Σαρωνικό με σκορ 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου:

Παναχαϊκή - Χερσόνησος 2-0, Ατσαλένιος - Αγ. Παρασκευή 3-0, Κόρινθος - ΠΑΟ Ρουφ 0-2, Βύζας Μεγάρων - Ασπρόπυργος 1-1, Αίας Σαλαμίνας - Πλατανιάς 0-0, Χαϊδάρι - Κεραυνός Κερατέας 0-1, Σαρωνικός - Ζάκυνθος 3-2.

  • Η Αναγέννηση Επανομής συνήλθε γρήγορα από τη συντριβή που προ ημερών γνώρισε στα Γρεβενά. Νικώντας 1-0 τον Θερμαϊκό στην τοπική μονομαχία της Θεσσαλονίκης, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Βόρειο όμιλο.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

Φωκικός - Αναγέννηση Σερών 0-0, Αναγέννηση Επανωμής - Θερμαϊκός 1-0, Εθνικός Φιλιππιάδας - Κοζάνη 1-0, Βισαλτιακός - Βέροια 1-2, Εορδαϊκός - Καστοριά 3-0 (άνευ αγώνα), Μακεδονικός - Πυρσός Γρεβενών 0-0, Δόξα Κρανούλας - Τρίκαλα 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ