Σάββατο 6 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Πολύμορφες κινητοποιήσεις

Κομοτηνή

*

Κομοτηνή
Με καταλήψεις, μαχητικές και μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, οι ταξικές δυνάμεις με χιλιάδες εργαζόμενους να συσπειρώνονται δίπλα τους απάντησαν στην αντιλαϊκή λαίλαπα που χτες επικυρώθηκε στη Βουλή.

Στην Κατερίνη, η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία ολοκληρώθηκε με κατάληψη των γραφείων της Επιθεώρησης Εργασίας. Στις Σέρρες εκατοντάδες απεργοί στάθηκαν δίπλα στα ταξικά συνδικάτα και κάτω από τα λάβαρα του ΠΑΜΕ.

Στην Κοζάνη από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί οι ταξικές δυνάμεις πραγματοποίησαν κατάληψη στο Δημαρχείο και στη συνέχεια μαζί με εργαζόμενους όλων των κλάδων διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης. Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία με μαζική τη συμμετοχή των εργαζομένων από τον κλάδο της Ενέργειας έγινε και στην Πτολεμαΐδα.

Σε κατάληψη της Νομαρχίας από τις 7 μέχρι τις 10.30 το πρωί προχώρησε το ΠΑΜΕ στην Ξάνθη ενώ ακολούθησε μαχητική συγκέντρωση και πορεία υπό βροχή. Στην Κομοτηνή, οι ταξικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αποκλεισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ενώ στην Αλεξανδρούπολη απέκλεισαν το δημαρχείο.

Αντίστοιχα μαζικές και μαχητικές ήταν οι απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που έγιναν χτες επίσης σε Δράμα, Καβάλα, Εδεσσα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Φλώρινα, Νάουσα, Γρεβενά, Καστοριά και Μουδανιά Χαλκιδικής.


Κατερίνη - Κατάληψη στην Επιθεώρηση Εργασίας
Κατερίνη - Κατάληψη στην Επιθεώρηση Εργασίας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ